Vrijwilliger image
Het kamp kan elk jaar weer rekenen op een aantal vrijwilligers. Of beter gezegd, het kamp zou niet haalbaar zijn zonder de hulp van deze mensen.

Hierbij willen we dus onze absolute appreciatie uitdrukken aan ALLE vrijwilligers die de afgelopen jaren op het kamp de handen uit de mouwen gestoken hebben. DANKU!

Om het kamp te kunnen blijven organiseren zijn we elk jaar weer op zoek naar vrijwilligers, mensen die het kamp genegen zijn en graag een klein beetje van hun tijd aan het kamp willen spenderen. Geniet mee van de toffe groepssfeer, de dankbaarheid van de spelers en de superleuke crew waarin je hier terecht komt, en stel je zelf voor als vrijwilliger voor het Badcoach Summer Camp.

We zijn elk jaar weer op zoek naar extra handen in de keuken, om de maaltijden elke dag weer vers voor te kunnen schotelen.
Maar ook voor onze buitenactiviteiten zoeken we gemotiveerde mensen. Zij entertainen een groep spelers buiten na of voor hun training, bijgestaan door een vaste member van de staff.

Indien je je steentje wil bijdragen aan de organisatie, dagelijks beheer, of goede verloop van het kamp, neem dan gerust contact met ons op via mail : roel.vanheuckelom@telenet.be