TRAINEESHIP Volg een trainingsopleiding op het Badcoach Summer Camp

BADCOACH TRAINING ACADEMY imageBADCOACH TRAINING ACADEMY image
Deze zomer zullen we terug starten met een opleiding voor trainers voor en tijdens het Badcoach Summercamp. Met het volledige team van Badcoach Trainers nemen we jullie onder onze vleugels. Meelopen tijdens de trainingen, mee discussieren over bepaalde details, actief mee participeren in de vergaderingen. Vanop de eerste rij maak je het Badcoach Summercamp mee en hoe wij als trainers zijn tijdens het kamp. Fully dedicated, beetje nerdy, maar vooral 100% gefocussed op het kamp.
De opleiding zal bestaan uit 2 delen, en je kan als trainer voor elk deel apart aanmelden. Je bent niet verplicht om beide delen te volgen.
Het eerste deel zal doorgaan tijdens het weekend voorafgaand aan het Badcoach Summercamp.
Het tweede deel loopt tijdens de week van het kamp.
Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de indeling en de onderwerpen van de opleiding. Van zodra we hier meer nieuws over hebben, maken we die hier en via onze sociale media bekend.

WEEKEND (20/7 – 21/7)
Omdat niet iedereen zich een gehele week kan vrijmaken organiseren we een twee-daagse opleiding.
Deze loopt van zaterdag tot zondag. Je kan kiezen om beide dagen te komen met overnachting of je kan op zaterdag of zondag komen. Gedurende de dag bekijken we verschillende onderwerpen waar jullie als trainer mee geconfronteerd worden op training. Geen theoretisch bla bla, maar ready to use information om uw trainingen op uw club direct een kwaliteitsinjectie te geven.
Zit je bovendien nog met vragen? We staan heel de dag ter beschikking om ook andere vragen te beantwoorden.

WEEK (22/7 – 26/7)
Wie zich helemaal wil verdiepen kan de gehele week op opleiding komen. Deze opleiding loopt gelijktijdig met het kamp en zodoende zal je als trainer ook meer ingezet worden met spelers. 5 Dagen pure praktijk, waarbij je volledig mee opgenomen wordt in de coaching staff. Van 's morgens to 's avonds ben je volwaardig lid van de coaching staff en wordt je mee ondergedompeld in de wondere wereld van het Badcoach Summercam achter de schermen. Een heel team van badminton freaks zal zijn kennis met je delen zodat je al deze informatie kan gaan gebruiken in je eigen trainingen. Een karrevracht aan kennis die we graag met je willen delen.
Ook hier staan onze trainers dag en nacht (letterlijk) voor je ter beschikking. Alle vragen die je hebt beantwoorden ze direct met veel plezier. Maak van op de eerste rij mee hoe het Badcoach Summercamp georganiseerd wrodt en hoe freaky we omgaan met badminton.