TRAINEESHIP Volg een trainingsopleiding op het Badcoach Summer Camp

BADCOACH TRAINING ACADEMY imageBADCOACH TRAINING ACADEMY image
Deze zomer zullen we terug starten met een opleiding voor trainers voor en tijdens het Badcoach Summercamp. Hiervoor hebben we, niet zonder enige trots, Martin Kaer Erikssen kunnen vastleggen, en hij zal zich 100% bezig houden met het opleiden van de trainers.
De opleiding zal bestaan uit 2 delen, en je kan als trainer voor elk deel apart aanmelden. Je bent niet verplicht om beide delen te volgen.
Het eerste deel zal doorgaan tijdens het weekend voorafgaand aan het Badcoach Summercamp.
Het tweede deel loopt tijdens de week van het kamp.
Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de indeling en de onderwerpen van de opleiding. Van zodra we hier meer nieuws over hebben, maken we die hier en via onze sociale media bekend.

WEEKEND (21/7 – 23/7)
Omdat niet iedereen zich een gehele week kan vrijmaken organiseren we een twee-daagse opleiding.
Deze loopt van zaterdag tot zondag. Je kan kiezen om beide dagen te komen met overnachting of je kan op zaterdag of zondag komen.

WEEK (24/7 – 28/7)
Wie zich helemaal wil verdiepen kan de gehele week op opleiding komen. Deze opleiding loopt gelijktijdig met het kamp en zodoende zal je als trainer ook meer ingezet worden met spelers. Iets meer praktische opleiding dus, al wordt er ook aan deze opleiding as we speak nog zeer hard gewerkt. Meer info volgt zeker nog.

Headcoach voor zowel het weekend als de week : Martin Kaer Erikssen